full

Άνθρωποι και ιστορίες-Οι Κέδροι της Ρωσίας που ηχούν-Αναστασία.

Οι κέδροι της Ρωσίας που ηχούν Αναστασία-Βλαντίμιρ Μέγκρε-

Περιγραφή

Οι κέδροι της Ρωσίας που ηχούν διηγούνται την ιστορία του ταξιδιού του Βλαντίμιρ Μέγκρε στην τάιγκα της Σιβηρίας το 1995, όπου ο ίδιος έγινε μάρτυρας κάποιων απίστευτων πνευματικών φαινομένων που συνδέονται με το ιερό δέντρο της Σιβηρίας, τον κέδρο που ηχεί. Εκεί πέρασε τρεις μέρες με την Αναστασία, μια γυναίκα που είναι θεραπεύτρια και η οποία μοιράστηκε μαζί του τον μοναδικό δικό της τρόπο που βλέπει θέματα όπως την καλλιέργεια φυτών, την ανατροφή παιδιών, τη θεραπεία, τη φύση, τη σεξουαλικότητα και τη θρησκεία. Αυτή η εμπειρία στην άγρια φύση, τον μεταμόρφωσε τόσο βαθιά που εγκατέλειψε τα επιχειρηματικά του σχέδια και χωρίς καθόλου οικονομική υποστήριξη πήγε στη Μόσχα για να εκπληρώσει την επιθυμία της Αναστασίας που ήταν να γράψει ο ίδιος ένα βιβλίο σχετικά με τις πνευματικές της γνώσεις. Πράγματι, σύμφωνα με την υπόσχεσή της το βιβλίο που μεταμορφώνει τις

Ευαγγελία Βασιλακοπούλου:

Εκδότρια, μεταφράστρια, επιμελήτρια του βιβλίου

Email: cocreateve@gmail.com

Τηλέφωνο: 2310 430300

Το βιβλίο είναι το αυθεντικό, η μετάφραση έχει γίνει με ακρίβεια και ο συγγραφέας έχει παραχωρήσει όλη τη σειρά στην κυρία Βασιλακοπούλου

Το βιβλίο το αγοράζετε εδώ:

Website: https://www.cocreateve.com/

Dr. med. Πετρονέλα Νεμεσέγκιοβα

Ιατρός με ειδίκευση στην Γενική Οικογενειακή & Ομοιοπαθητική Ιατρική με πολύπλευρη εμπειρία τόσο στο Ελληνικό όσο και στο Γερμανικό σύστημα υγείας καθώς και στην εξυπηρέτηση των αναγκών των ασθενών μέσω επιτυχημένων διαγνώσεων και θεραπειών και της διαχείρισης των ασθενειών τους με ολιστική προσέγγιση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Γενικό Οικογενειακό & Ομοιοπαθητικό Ιδιωτικό Ιατρείο 3/2011 - σήμερα

Ιατρός – με ειδίκευση στη Γενική, Οικογενειακή & Ομοιοπαθητική Ιατρική

Διαχειρίζεται & θεραπεύει τους ασθενείς με έναν ολιστικό και λεπτομερή τρόπο και δίνει έμφαση τόσο στο φυσικό σώμα, όσο και στα συναισθήματα και με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνει την ίαση των ασθενών.

Εφαρμόζει πρωτόκολλα θεραπείας συνοδευόμενα από εμπεριστατωμένη μελέτη και παρακολούθηση χωρίς σημαντικές παρενέργειες για τους αντίστοιχους ασθενείς.

Γενικό Οικογενειακό Ιδιωτικό Ιατρείο 11/2006 – 3/2011

Ιατρός – με ειδίκευση στη Γενική Οικογενειακή Ιατρική

Prevent Ελλάς A.B.E.E – Θεσσαλονίκη, Ελλάς 2004 – 11/2006

Επιστημονικός Σύμβουλος (σε θέματα διατροφής & διαιτητικών προγραμμάτων)

University of Duisburg Institute of Pathology – Duisburg, Essen, Germany 9/2002 – 9/2003

Επίκουρος Ιατρός - Παθολογοανατόμος (Pathology Resident)

St. Clemens Hospitale GmbH (State Hospital) – Oberhausen Sterkrade, Germany 8/2001 – 9/2002

Επίκουρος Ιατρός – Παθολόγος (Internal Medicine Resident)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο – Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

Θεσσαλονίκης 11/2006 – 1/2011  

Επίκουρος Γενικός Ιατρός

Άδεια Εξασκήσεως Επαγγέλματος ως Γενικός Ιατρός (21/01/2011)

University of Duisburg, Duisburg – Essen, Germany 2003

Διδακτορικό Δίπλωμα στην Ιατρική

Τίτλος Διδακτορικής Διατριβής: «Glucose and lipid metabolism in young lean normotensive males with the G - Protein β3 825T- Allele» («Ο μεταβολισμός της γλυκόζης και των λιπιδίων σε νεαρούς αδύνατους άνδρες με φυσιολογική αρτηριακή πίεση και με G - πρωτεΐνη β3 825T – αλληλόμορφη»)

University of Duisburg Institute of Pathology – Duisburg, Essen, Germany 9/2002 – 9/2003

Δίπλωμα ειδικού στην Παθολογοανατομία

(Pathologoanatomy Specialist Certificate)

• Άδεια εξασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος στην Ελλάδα (24/06/2003)

• Άδεια εξασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος στη Γερμανία (01/02/2003)

St. Clemens Hospitale GmbH (State Hospital) – Oberhausen Sterkrade, Germany 8/2001 – 9/2002

Δίπλωμα ειδικού στην Παθολογία (Internal Medicine Specialist Certificate)

University of Duisburg, Duisburg – Essen, Germany 1994 – 2001

Πτυχίο Ιατρικής

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΦΟΡΈΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ • Δ.Ε.Β.Ε. μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικό με την εξάρτηση και τη μη εξάρτηση διαβητικών ατόμων από την ινσουλίνη (24 C.M.E. Credits) 2008 - 2009

Ελληνική Εταιρία Μελέτης Εκπαίδευσης για τον Ζαχαρώδη Διαβήτη (Τέως Διαβητολογική Εταιρία Βορείου Ελλάδος)

Μετεκπαίδευση στην Ομοιοπαθητική Ιατρική Διεθνής Ακαδημία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Αλοννήσου 2003-2006

ΕΠΙΠΡΌΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΌΝΤΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

ΓΛΩΣΣΕΣ: Σλοβακικά (Μητρική γλώσσα)

Γερμανικά (Abitur)

Αγγλικά (Proficiency)

Ελληνικά (Πιστοποίηση Επάρκειας Κ.Ε.Σ.Υ.)

Δημοσιεύσεις: «Glucose and lipid metabolism in young lean normotensive males with the G - Protein β3 825T- Allele» («Ο μεταβολισμός της γλυκόζης και των λιπιδίων σε νεαρούς αδύνατους άνδρες με φυσιολογική αρτηριακή πίεση και με G - πρωτεΐνη β3 825T – αλληλόμορφη») - [European J Med Res (2003) 8: 91 - 97]

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

 Ομοιοπαθητικός Ιατρός

 E.F.T (Emotional Freedom Techniques) Practitioner /

Επαγγελματίας Τ.Σ.Α (Τεχνικών Συναισθηματικής Απελευθέρωσης): Πιστοποιημένα επίπεδα 1,2

& 3

 Εκπαίδευση Πρακτική στη Ρεφλεξολογία

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ:

 Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

 Μέλος του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ιατρών Ελλάδος

 Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Γερμανίας

Χρυσοστόμου Μπάλλα 8, GR – 55131 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Τηλ #: 2311.212110, Κιν #: 6939057222

Email: petronela74@gmail.com

η σελίδα μου: https://angeligeorgia.gr

About the Podcast

Show artwork for angeligeorgiastoryteller
angeligeorgiastoryteller
Fairy tales, arts, culture, literature, self-development issues

About your host

Profile picture for Γεωργια Αγγελή

Γεωργια Αγγελή

Οι εκπομπές μου
Μύθοι και πολιτισμοί
Μια ραδιοφωνική εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει η Γεωργία Αγγελή. Παρουσίαση Μυθολογίας και Ελληνικής και από άλλους πολιτισμούς. Με θεματικές όπως, θεοί, η δημιουργία του κόσμου, ήρωες, δραματικά γεγονότα, ιστορίες έρωτα θνητών και θεών και ιστορικά γεγονότα κάθε πολιτισμού. Λαϊκά παραμύθια από όλο τον κόσμο με ανθρώπινες αξίες: αγάπη, φιλία, καλοσύνη, δικαιοσύνη, ελευθερία, ξεπέρασμα δυσκολίων, πως ξεπερνάμε τον φόβο, η νίκη απέναντι στο θάνατο και το φόβο κ.ά.), συμβολικά παραμύθια, αιτιολογικά (που εξηγούν καιρικά φαινόμενα, πως απέκτησαν ιδιότητες τα ζώα κ.ά.), ήρωες, ατρόμητες γυναίκες, παιδιά που υπερνικούν δυσκολίες, συμβολισμοί για την πορεία του ανθρώπου προς την ενηλικίωση κ.ά.
Παρουσίαση εκλεκτών βιβλίων παιδικής λογοτεχνίας κυρίως ελληνικά με συνέντευξη συγγραφέα, αλλά και αριστουργήματα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας. Συχνά καλεσμένοι επαγγελματίες που υποστηρίζουν το παιδί και την οικογένεια.
Ιστορίες σοφίας από όλο τον κόσμο που επικεντρώνονται σε αξίες, στη σχέση του ανθρώπου με το Θεό, αντιμετώπιση δυσκολιών, ειρηνική συμβίωση με τους άλλους και γενικά μαθήματα ζωής. Η εκπομπή απευθύνεται και σε ενήλικες και παιδιά.
Τα θέματα της εκπομπής συλλέγονται κατόπιν έρευνας της Γεωργίας Αγγελή σε παλιές και σύγχρονες εκδόσεις. Αρκετές φορές υπάρχει δωροθεσία βιβλίων από τον συγγραφέα.
Σκοπός της εκπομπής είναι η διάδοση των παραμυθιών, της μυθολογίας και του καλού βιβλίου.

Άνθρωποι ιστορίες
Παρουσίαση βιβλίων αυτοβελτίωσης, ενθάρρυνσης, παρακίνησης ξένων και Ελλήνων συγγραφέων. Κλασικά βιβλία για την επιτυχία στην ζωή, στην καριέρα, στην οικογένεια. Βιβλία ψυχολογίας που επικεντρώνονται στα θέματα που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος στην καθημερινότητα του, οι οικογενειακές σχέσεις, οι ερωτικές, οι φιλικές, οι σχέσεις στην εργασία, δυσκολίες, περιοριστικές πεποιθήσεις ό,τι έχει σχέση με τα θέματα του σύγχρονου ανθρώπου. Ακούγονται αποσπάσματα από αυτά τα βιβλία και σε κάθε εκπομπή υπάρχει ανάλογη θεματική. Όταν το βιβλίο έχει γραφτεί από Έλληνα συγγραφέα υπάρχει συνέντευξη του συγγραφέα για το βιβλίο αλλά απαντάει και σε ερωτήσεις από τους ακροατές που έχουν επιλέξει από ερωτηματολόγιο που αναρτάται στα Social μέρες πριν την εκπομπή.
Επίσης παρουσιάζονται λογοτεχνικά βιβλία Ελλήνων συγγραφέων, κοινωνικά, μυστηρίου, ερωτικά, περιπέτεια κ.ά. με συνέντευξη του συγγραφέα όπου λέει για το βιβλίο, το συγγραφικό του έργο και τις σκέψεις του που τον οδήγησαν στην συγγραφή του βιβλίου.
Τα θέματα της εκπομπής συλλέγονται κατόπιν έρευνας της Γεωργίας Αγγελή σε παλιές και σύγχρονες εκδόσεις. Αρκετές φορές υπάρχει δωροθεσία βιβλίων από τον συγγραφέα.
Σκοπός της εκπομπής είναι η ενδυνάμωση, ενθάρρυνση και η στήριξη του ανθρώπου και η διάδοση του καλού βιβλίου.
Φωτεινά καλημεράκια με την Γεωργία
Είναι 20λεπτη πρωινή εκπομπή για παιδιά που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή 7.30 έως 7.50. Στην εκπομπή ακούγεται ένα παραμύθι, ένα ποίημα και τραγούδια που συνοδεύουν τα παιδιά στην πρωινή τους προετοιμασία για το σχολείο. Παραμύθια λαϊκά αλλά και επιλεγμένα αποσπάσματα βιβλίων παιδικής λογοτεχνίας. Ποιήματα που έχουν γραφτεί για παιδιά από Έλληνες και ξένους ποιητές. Τραγούδια παιδικά επιλεγμένα από δουλειές Ελλήνων συνθετών. Θέμα των παραμυθιών είναι οι ανθρώπινες αξίες που πρέπει να μάθουν τα παιδιά αγάπη, φιλία, καλοσύνη, δικαιοσύνη, ελευθερία, ξεπέρασμα δυσκολίων, πως ξεπερνάμε τον φόβο και πως αντιμετωπίζουμε τους κινδύνους. Σκοπός της εκπομπής είναι να ξεκινάει η μέρα παιδιών και ενηλίκων με ένα θετικό μήνυμα. Στέλνω ΔΩΡΕΑΝ ηχητικά λαϊκά παραμύθια του κόσμου στο email σας τα οποία αφηγούμαι εγώ.
Αν θέλετε να μπείτε στη λίστα μου, στείλτε μου μήνυμα στο:
email angeligeorgia.storyteller@gmail.com